Kampagne om et trygt natteliv

22. august 2017
Vil du have en plet på straffeattesten? Skal politiet ringe til din mor? Vil du køres hjem af politiet? Vil du have ny identitet ?

Kam

Eksempel på et postkort i den nye kampagne

Sådan lyder en række overskrifter på fire forskellige postkort, som kommer til at ligge rundt om på ungdomsuddannelserne i Aalborg fra uge 35. Materialerne skal gøre de unge, som færdes i byen opmærksom på, at er man under 18 år, må man ikke gå i byen efter midnat. Gør man det alligevel og bliver taget i noget ulovligt, som fx at vise falsk ID eller købe alkohol, risikerer man at få en plet på straffeattesten. 

Kampagnematerialerne omfatter også reklamespots på infoskærmene i bybusserne samt en video, hvor fire unge -  Mathias, Thor, Emilie, Patrick, fortæller om deres oplevelser med at gå i byen. En politiassistent, Lars Brøndberg, fra Specialpatruljen i Aalborg fortæller i samme video om, hvilke konsekvenser det har for de unge, hvis de laver noget ulovligt.   

Videoen skal bruges på ungdomsuddannelserne rundt om i Aalborg, hvor politiet sammen med SSP-korpset informerer de unge om "Et Trygt Natteliv" i den kommende tid.  Det er en kampagne, som er målrettet de unge under 18 år, så de ved, at er man under 18 år, er det ikke lovligt at gå i byen efter midnat i Aalborg. Der er nemlig forskellige regler alt efter, hvor hvilken by/kommune, man færdes i. 

Det er Aalborg Kommune, Nordjyllands Politi og SSP-Samarbejdet, der er gået sammen om kampagnen. 

Yderligere information

SSP- og Forebyggelseskonsulent Bjarne Jensen, tlf.: 93520071

 

 

Del indhold