Trivsel er vigtig

I Aalborg Kommune mener vi, at dit barns trivsel er afgørende for dets udvikling og læring. Trivsel et højt prioriteret indsatsområde. Derfor har alle skoler har en trivselsperson, som kan hjælpe dit barn.

Trivselspersonen kan hjælpe dig, hvis dit barn har problemer, som gør, at han eller hun er ked af at gå i skole. Der kan være mange grunde til, at dit barn er ked af det, for eksempel hvis det er udsat for gentagende drillerier eller mobning. Trivselspersonen er med til at sikre, at alle elever på skolen har det godt - også dit barn.

Hvad kan jeg bruge trivselspersonen til?

Trivselspersonen har mange slags opgaver og kan derfor hjælpe i mange forskellige situationer. Trivselspersonen har mulighed for at møde dig og dit barn - også uden for skolens rammer - og finde løsninger, der måske inddrager andre mennesker, som kan hjælpe.

Trivselspersonen kan både hjælpe med store og små problemer. Store problemer har ofte været små engang. Derfor bør du altid reagere frem for at slå tingene hen, når du oplever, at dit barn er trist eller har problemer. Jo tidligere man tager fat, desto mindre skal der til for at løse problemerne. Det øger chancen for, at dit barn hurtigt får det godt igen.

Hvordan får jeg fat i trivselspersonen?

Du kan selv kontakte trivselspersonen på dit barns skole. På skolens hjemmeside og opslagstavle kan du se, hvem der er skolens trivselsperson og finde ud af, hvor og hvornår du kan kontakte ham eller hende.

Trivselspersonen vil også gerne kontakte dig, hvis han eller hun får kendskab til, at du ønsker hjælp.

Del indhold